Solve Accountancy - Ellen van Harn-Zeldenrijk AA
De werkwijze van SolvE

Richting bepalen voor jouw onderneming met maximaal gebruik van digitale mogelijkheden

Vertrouwen is essentieel in onze samenwerking: vertrouwen dat de financiële zaken goed geregeld worden en geen extra energie vragen van jou als ondernemer. Vertrouwen dat je een adviseur hebt die weet wat er gebeurt in jouw onderneming. Vertrouwen dat ik jou kan vertellen waar het op financieel vlak misschien anders of beter kan.

De meeste ondernemers gaan altijd door omdat het spel voor hen belangrijker en leuker is dan het doel wat de buitenwereld er vaak op plakt: veel geld verdienen. Neemt niet weg dat het spel slim gespeeld moet worden om eventuele groei en een oudedagsvoorziening te kunnen realiseren. Meer omzet leidt niet altijd tot meer resultaat en wat is de levenscyclus van jouw bedrijf? Dit zijn zaken die ik als accountant belangrijk vind te bespreken. De huidige positie van het bedrijf is wat mij betreft een gegeven, een jaarrekening bijna een jaar na balansdatum, als informatievoorziening, overbodig. Ik wil het inhoudelijk hebben over de stand van vandaag om morgen richting te kunnen geven.

Ik maak gebruik van moderne applicaties en pakketten om onze samenwerking zo direct en eenvoudig mogelijk te maken. Hiervoor gebruik ik onder andere yuki voor de financiële administratie en Commandi waarmee ik jouw individuele informatiebehoefte kan vormgeven met welk financieel pakket je ook werkt. Elke ondernemer en onderneming is anders. Standaard is dan niet altijd de oplossing. In een continu proces bepalen we samen wat in elke fase van jouw onderneming nodig is.

Ik begeleid klanten die hun administratie zelf voeren of gebruik maken van digitale verwerking van hun administratie in een boekhoudpakket zoals bijvoorbeeld yuki. Mijn klanten willen een adviseur die continue begeleiding biedt en vanuit de actuele cijfers de belangrijkste aandachtspunten inzichtelijk kan maken.

Twee weten meer dan één: dat geldt ook voor SolvE Accountancy. Daarom werk ik samen met diverse partijen en ben ik aangesloten bij Fiscount en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, de NBA.

Solve Accountancy - Ellen van Harn-Zeldenrijk AA

Accountancy

De jaarrekening is geen verrassing.
Elke maand inzicht in je cijfers.

Advies

Verder kijken dan cijfers alleen.

Fiscaal

Fiscale zaken zonder zorgen afgewikkeld.

Webdsign: Reclamebureau Scriptus Design